babi slika

Tekstilni program naše proizvodnje obuhvata one proizvode koji mališanima obezbeđuju zdrav razvoj i rast, a roditeljima mirne noći.

Kako bismo osigurali čitavoj porodici više radosti i uživanja, a smanjili brige i bore, za bebe smo pripremili sve ono što im treba od najkvalitetnijih materijala : benkice, švedske pelene, peškire za kupanje, posteljine, prekrivače, štramplice, odelca sa d.rukavima i bez rukava, zekice, bebi kupko, kompletići za iznošenje, majice, pantalone, kapice, itd. i za dečake i devojčice, i još mnogo toga.

Materijale svih naših proizvoda smo prilagodili bebama, a cene roditeljima. Sve što se nalazi u veleprodaji, dostupno je po proizvođačkim cenama, odnosno obezbedili smo, za svaki novčanik, diskontne cene odeće i opreme za bebe i decu.

Tekstilna proizvodnja

O nama

"Baby Sandra", čije se veleprodaja opreme za bebe, nalaze u Igmanskoj 2, Vidovdansko naselje u Novom Sadu, sa radom je počeo još 1994. godine, kao mali butik dečije garderobe i igračaka. Nakon niza godina uspešnog poslovanja, pokrenuta je i sopstvena proizvodnja komadnog nameštaja kao i proizvodnja opreme za najmladji uzrast od novorodjenčeta do 4 god. Sarađujući sa renomiranim proizvođačima, prateći svetske trendove, razvijajući i usavršavajući tehnologiju, prodavnica odeće i opreme za bebe "Baby Sandra", u svoj program je uvrstila sve one proizvode koji mališanima obezbeđuju zdrav razvoj i rast, a roditeljima mirne noći...

Komadni nameštaj

Proizvodni program naše firme zasniva se na proizvodnji funkcionalnog komadnog nameštaja. Kontrolu naših proizvoda vrši Šumarski fakultet u Beogradu.

Proizvodi ispunjavaju tehničke uslove kvaliteta za izradu i isporuku po JUS D.E2.105/1 i JUS D.E2.101

Uspomena iz prošlosti

Ovako smo proslavili naš 10 rođendan

Velika nagradna igra organizovana povodom 10 godina postojanja i uspešnog rada baby shop-a "SANDRA" čiji su učesnici bili svi naši kupci koji su u periodu od 01.12.2003. do 25.03.2004. god. imali račun veći od 500 din u baby shop-u "SANDRA" završena je 25.03.2004. god.

Izvlačenje srećnih dobitnika je bilo 26.3.2004. god u prostorijama baby shop-a "SANDRA" uz prisustvo novinara i publike, a njihova imena i fotografije sa svečanog uručenja nagrada su bjavljene u časopisu "Mama & dete" br. 3, izdanje za april 2004. godine.

Poneseni pitanjem kako konstruisati opremu koja omogućava bebi bezbedno ležanje i spavanje na boku i po potrebi grajanje stomaka, a bez opasnosti da se ona prevrne na leđa ili trbuh, čime se sprečava da prilikom povraćanja aspirisane tečnosti dođe do njenog prodiranja u gornje i donje disajne puteve, što po bebu može da ima štetne posledice , a da pri tome takva oprema bude pouzdana, laka, prilagodljiva različitim težinama i veličinama deteta i da bude jednostavna za održavanje higijene.

Dobro je poznato da u toku porođaja usled anoksije (osiromašenja, odnosno , nedostatka kiseonika ) dolazi do prevremenog disanja i apsorbcije sluzi, plodove vode, pa čak i mekonijuma u gornje disajne puteve novorođenčeta, u danima posle porođaja, a ponekad i tokom prvih nedelja, dešava se zato da dete povraća, prilikom čega može da dođe do zagušivanja gornjih i donjih disajnih puteva. Nešto slično...

Detaljnije
Bebi pozicioner

Akcije

VELIČINE : 80, 1, 2, 4, 6 i 8

Cena za veličine 80, 1, 2, 4 : 699,00
Cena za veličine 6 i 8 : 799,00

VELIČINE : 68, 74, 80, 86, 92, 98

Set sadrži: 2xbodić beli
2x bodić u boji
1x bodic šareni

5 BODIĆA ATLET

Veleprodaja

Naša veleprodaja je počela sa radom 2005. god.

U početku smo prvenstveno imali ponudu garderobe za decu i igračke kao i opremu za bebe. Asortiman smo proširili proizvodima iz sopstvenog proizvodnog programa.

U našoj veleprodaji imamo i proizvode nekoliko domaćih proizvodjača kao i nekoliko uvoznika koji dopunjuju našu ponudu i zaokružuju kompletnu ponudu opreme za bebe.

Pored naših proizvoda u ponudi su i proizvodi sledećih firmi:

Bambino Canpol Jamxm
Keprom Kika MCG group
 Pan-Dan "Kosa" Beograd